torsdag 31. juli 2008

Lady February Sweater

Jeg satser stort etter å tenkt meg lenge om. For øyeblikket har jeg mange WIP's og UFO'er, men lysten på Lady February Sweater tok overhånd. Dette er jo sjansen til å strikke meg jakken på kort tid, så da får de andre prosjektene vente litt. De har jo ventet en stund allikevel. Jeg skal strikke i garn jeg hadde i garnlageret mitt, Debbie Bliss cotton angora. Blir kanskje et litt stort prosjekt, men jeg satser friskt og håper på å unngå uhell som jeg hadde i Tour de France-alongen. Da måtte jeg nemlig rekke opp to ganger. Nå håper jeg at størrelsen passer med en gang.

jakkemaraton og sikker 800m og

satser friskt med en jakke fra ett dropshefte. lammeullsgarn fra 123knit. karry farve. dobbelt garn såklart.har tyvstartet litt. no varmer jeg kraftig opp med nøsting.
jeg er vel først over målstreken tenker jeg (her må vi ha troa ser dere). hvis ikke er det viktigst å delta. ergo jeg kan ikke tape jeg.
klems fra iris

1 uke igjen til start..

Da er det kun 1 uke igjen, som jeg gleder meg!!!!! Sport og strikking, hva kan bli bedre -
Jeg ligger i trening og varmer opp, i helgen blir det vel tatt litt styrkedrikk, for og komme i rett slag, det første Norge er med på er kvinner fotball .
Det er Norge - USA kl 13.45 da håper vi på seier gjør vi ikke???

Så er det torsdag med fotball menn, Norge er ikke med, men UTROLIG masse lekkert og se på alikevel da, ikke sant damer;-))

Fredag er Åpningssermoni fra kl.14 -17 og siden det er i Kina, blir det vel veldig flott show kan jeg tenkte meg.

Lørdag er det jo så masse som skjer....opptatering på det følger...når det nærmer seg..men ett stikk ord er hvertfall handball damene!!! GO GOOO

Jeg har nu bestemt meg

Jeg har nu endelig bestemt meg for å ikke påta meg altfor mye under OL. Dette er på grunn av min lille baby på 4,5 måned som tar mye tid.

Jeg har derfor bestemt meg for at jeg skal strikke et par lommetøfler og en calorimetri, begge disse er noe jeg lenge har tenkt jeg skulle ha strikket. Jeg har ikke strikket noen av disse før, så det blir mine første. Når det er gjort skal jeg finne frem strikkejakken min som er strikket på maskin og få begynt (nok en gang) på monteringen. Og denne gangen skal jeg ikke legge den bort før den er ferdig, omså det tar langt over OL før jeg blir ferdig.

Så en siste ting, jeg reiser bort i dag, til min mamma og pappa og blir borte til fredag i neste uke, altså den 8. august. Jeg blir derfor ikke å begynne på OL-strikkingen før da.

Nu gleder jeg meg til å få prøvd meg på både lommetøfler og calorimetri.