fredag 15. august 2008

ErmerHer utviklingen på genseren min. Har ikke vært på nettet på en stund.

Ut og inn i dag..

Sandvollyball damer, Nila og Ingrid er ute slått av Kina i dag. Siste dame paret holder på nå, mot Brasil.
Så røk fotball damene ut i mot Brasil 2-1 ( om det ikke ble flere mål i slutt minuttene) for jeg måtte jo svitche over til handball jentene som gjorde en knall kamp mot Frankriket...tenkte på slutten av 1ste omgang, at...herlighet her går det rævva, men så tok det seg opp igjen og de vant med 10 mål, 32-22.
Ble helt sliten av kommentatorene av fotball damer, ei på Brasils lag het MARTA.... de sa navnet hennes slik at jeg begynnte tenke Fleksnes " Skal du en MARTA så du blir litt i FARTA"

Bronsje medalje til Sara i sømming, Endure ble slått ut i forsøkshittet på 100m.

Jeg har begynnt med siste diagram på sjalet, og det begynner bli lange omganger....men gder meg no voldsomt til og bli ferdig....sjalet blogger jeg ikke før jeg har felt av;-))

En jakke begynner å ta formOppdaterer med hvordan det går med lido. Har ca 11 cm igjen med hullstrikk, også må jeg strikke armene. Håper jeg kommer i mål, har plutselig fått mindre tid til strikking nå siden jeg har begynt å jobbe (og skal begynne på skole i neste uke)
En hurtig oppdatering....her går det i handball og fotball....
Ferdig med genseren...men DA vil ikke litjtuppa HA den...hmmm "like itj svart....."
Jaja, da skal jeg få solgt den på bygda dagen her da....håper jeg..
Tilbake til sjalet..har kun siste diagram igjen:-))

dropsjakke

her kommer ivertfall ett bilde av hva jeg holder på med. resten må vist forbli en hemmelighet enn så lenge. jobber sakte men sikkert mot målet.

wims er på god vei inn i kvartfinalenSnart ferdig med enda et par sokker. Eller...idet minste halvveis ferdig:-) Målet er å bli ferdig med dette paret og et til i løpet av helgen. Da har jeg en hel uke på meg å bli ferdig med jakka. Så det ser lyst ut nå ja. Strikk og kos dere i helgen jenter:-)

Hytte tur

Drar på hyttetur i helgen. Tar med meg strikketrøy, håper å få strikke litt.
Gleder meg til å se hvor langt dere er kommet på søndag.

Koz dere i helgen