søndag 10. august 2008

Dag 3,4 og 5!Her kommer en oppdatering fra meg. Det har vært litt "problemer" siden sist. Da jeg ankom hytta, fant jeg ut at jeg hadde tatt med meg feil strikkepinne. Jeg hadde klart å ta med meg nr. 3,5 og ikke nr. 3!!!! Heldgvis har de en "alt-mulig" butikk like ved hytta og der har de strikkepinner, snakk om flaks. Neste problem kom da jeg hadde glemt å måle strikkefastheten (lenge leve latskapen...), så min gensere er litt bredere enn hva den skal være. Jeg tror foreløpig ikke det gjør noe. Jeg trenger den nemlig litt større enn 1 år! SÅ klarte jeg å strikke 6 cm (!!!!) for langt, litt ivrig eller??? Tilsutt klarte jeg å vrenge den ene armen da jeg skulle sette armene inne på bolen, man må bare le ;-)

Uansett, jeg fortsett med godt mot!!!

fraemdrift..

Innspurt mot handballkampen i morgem tidlig..går bedre enn ventet..både i Kina og her hjemme. Må nok melde på en jakke jeg, Fjellrosa. Hvis det er greit??? Men da er det nok. Merker at skuldre og armer har godt av en pause..må nok en runde med teamet rund her for å få litt behandling. hihi..
Kjempe gøy at så mange blogger her..morsommt å følge med..blir kamp om pallplass!

Bente er ferdig

Den passer, hurra!! Jeg var så redd for at genseren skulle bli for trang, og underveis ble jeg litt nervøs av at passformen ikke lignet noe annet jeg har sett på en genser jeg har strikket. Men etter iherdig montering i går kveld, ble den riktig så fin. Garnet Bris er mykt, lett og godt. Nå mangler den bare knapper, og så må jeg vaske den og strekke den litt penere.

Nå skal jeg kaste meg over øvrige prosjekter, og helt sikkert se litt OL-sendinger i dag også.

pssst

Det er fortsatt 2 som ikke har kommet seg inn på bloggen, dere må sjekke ut søppelposten også for email fra blogger - hører flere si at den lander der.......

Dag 5

Jeg dro ned til Enebakk i går kveld, så jeg fikk ikke strikket så mye, men fikk med meg handball kampen og fotball før toget dro.
Må si, om handball damene holder en slik standar hele OL så vinner vi GULL.
Fotball damene var skikkelig gammeldags kvinnefotball kamp, "hawaii", men det viktigste er jo at de vant!!! Og svømme Oen, som vant hittet sitt - snakk om imponert.
Hørte og at Tufte gjorde det -
Lover bra.
Når jeg kommer hjem, tirsdag/onsdag, BØR Falk garnet mitt vente på meg!!!!!!! Da skal det ikke ta lange tiden før genseren til litjtupp er ferdig - skal da få strikket noe sjal her nede - og tatt med meg noe annet strikk og -
I dag er det visstnok masse forskjellig på OL programmet - ha en flott OL-strikke dag damer!!!

Wims håper å være på rett vei


En kompis ble ferdig etter planen i går. Burde bli ferdig med en til idag, men det har jeg dessverre ikke tid til. Så målet må bli å bli ferdig med neste påbegynte sokk iløpet av morgendagen. Alle disse rette og vrange maskene omhverandre tar litt lengre enn man tror. Dette blir mitt 4. par Reversai tilsammen, men har likevel ikke klart å lære meg mønsteret hehe.

Første topp er ferdig


Da er jeg ferdig med mitt første OL-prosjekt

Ferdig JEG...

Ble ferdig i kveld jeg... Så Tunikaen passer også så jeg må ha regnet ut riktig...
Det gikk mye fortere enn jeg trodde. selv med pinner nr.3
Så nå får jeg vel bare sitte og tvinne tommeltotter under resten av OL....
Skal prøve og strikke en liten utgave hvis jeg har lagd riktig mønster på det...