mandag 11. august 2008

Tatata....

Ferdig med nr 2..da er det bare jakken igjen..å jeg er en smule bekymret for den...for jeg har nemlig ikke garn..å her i bygda har de heller ikke..så om noen vil bytte mot noe annet så er det bare å rop ut..trenger brun eller grå eller beige eller noe slikt, til pinne nr 7..ca 600 gr alfa står det i mønstret, men det må ikke akkurat være det... ellers er jeg mektig fornøyd over at begge guttene har fått seg genser til høsten, begge to, på noen dager!

like bildeløs

skrev en lang og spirituell artikkel her og sendte den til pisis.
en gang til. jeg har fått opplæring i mønsteret med lailams. og fått bilder inn på kamera, men røk kraftig uklar med helene så så.
strikker litt og har vondt i skuldren mye.
bilder i morgen får jeg håpe

Lady February Sweater er ferdig

Dette gikk kjappere enn jeg hadde regnet med. Kanskje det er sånn når man konsentrerer seg om kun et prosjekt av gangen? Uansett, jeg ble ferdig med strikkingen i går, men monterte og sydde i knapper i dag. Jeg er veldig fornøyd med jakka. Den passer perfekt og garnet er så mykt og deilig. Ikke brukte jeg så mange nøster heller. Har ikke helt oversikten, men jeg skal veie jakken og sjekke senere. Nå skal jeg gjøre ferdig så mange WIP jeg klarer resten av tiden OL varer.

Litt fremgang her også...

Først må jeg bare si at jeg er kjempeimponert over alt det flotte dere har laget, og for et tempo!!
Selv håper jeg at jeg rekker å få ferdig mine to små prosjekt i løpet av OL, døgnet har visst for få timer ;)! Jeg har ikke kommet så veldig lang på vottene. Måtte rekke opp et par ganger etter å ha sett åpningsseremonien, ble for opptatt av alt der til å følge skikkelig med på mønsteret :).

Skjerfet starta jeg på i helga da vi var på hyttetur. Har kommet litt over halvveis med det. Det er jo kjekt med noe som nærmest går av seg selv.


Her ser dere den ferdige duken min.Har blokket den på isoporplater.Knappenålene mine var ingen steder å finne,så da ble gode råd dyre.Hva i allverden skulle jeg nå gjøre.Blogge-hjelpen min var ventende når som helst.
Som kjendt,nød lærer nøgen kvinde at spinne,så
hva er redningen.TANNSTIKKER,selvfølgelig.
Så her er resultatet.
Det mest spennende var om den holdt til 90 cm i
diameter,og det gjorde den akurat

Dag 6

HURRA Norge vant i handball også, mot Angola, 31-17!!
Det ble bra og dårlig spill, ikke på sitt beste, men hva kna man forvente med B lag motstander.
Siden jeg ikke har garnet til genseren, har jeg begynnt på den baby kjolen også, nytter ikke med sjal strikk til kamp ass. Blogger bilde i kveld:-)))
Ha en flott OL dag damer!

Hobbyvenn strikker videre...
Jeg er ferdig med begge ermer og ca halve bolen vil jeg tro. Det har ikke blitt så mye strikking i helgen, har vært på tur til Hardanger. Men det går ganske raskt å strikke når jeg først har tid, så denne første genseren skal jeg hvertfall rekke å få ferdig før OL er ferdig. Jeg skal snart avgårde på tur igjen, så det er vel mulig jeg kommer til å få tidsnød med den siste genseren.. Gir ikke opp håpet ennå, setter inn et ekstra gir etter neste helg...

Wims bedre i rute enn forventet


ble nesten ferdig med andre sokken til det andre sokke paret mitt. Ikke værts for jeg trodde bare jeg hadde tid til litt under halve. Men plutselig gikk pinnene av seg selv gitt. Så denne blir garantert ferdig i dag og da jyver jeg løs på jakka. Vel...blir kanskje august sokken først så jeg har unnagjort den også:-)
Og Fjellrosa; Ja jeg er sokkoman....og stolt av det hehe.

HISTORISKAlexander den store tok SØLV...å Norge fikk pallplass for første gang i historien. Fantastisk!! Det var verdt hver eneste våke-time i natt! Nå er det snart handball, å da satser vi på å vinne!! HEIA NORGE