fredag 8. august 2008

Endelig i gang

Da er jeg endelig i gang med min Lady February Sweater. Har fått strikket en del i dag, og regner med at jeg får strikket ferdig bolen i løpet av helgen. Det er et deilig garn å strikke i og med pinne 5 går det ganske kjapt.

Hvorfor komme bildene opp på skeive?

OL-strikk i OL-farger

Jeg har startet å strikke calorimetri, det er det ene "must"-prosjektet mitt under OL.Det havnet på augustfargene i Et år i farger-alongen, og det er OL-fargene; gul, svart, grønn, blå og rød og minimum to av fargene må brukes.


Jeg strikker med et Kool Aid farget Silja-nøste, det er både rødt og gult. Fargingen kan sees i bloggen min, i dette innlegget.


Det er første gang jeg strikker en calorimetri, så jeg gleder meg til å få den ferdig og beskue mitt resultat.

Så må jeg føye til at dere er flinke å blogge, må se om jeg ikke får tid å lese gjennom alle innleggene.

Dag 3 Åpningssermoni

Åpningsermonien er 2 timer unna, og det gleder jeg meg til , yes in fact. De har 10.000 statister der ute, og med ett sånn disiplinert folk og spektakulere ting, blir dette storslott kna jeg tenke meg.
Jeg har begynnt på bolen til litjpia, og skal strikke på den i dag og gjøre kanskje ett diagram eller halvt på sjalet.
Ha en flott OL dag damer og det er så supert at dere blogger så flittig!!!! Veldig bra!!

Wims er i rute til gull

Da har jeg blitt ferdig med 1par kompiser med røde Monkeys. De ble litt vel røde for meg, men eieren vil ha de sånn så da er det best å høre:-) Det er i det minste en ol-farge. Har bare 4 par igjen og 1 kortermet jakke så jeg er i rute ja.
Jeg har for vane å legge opp og begynne med en ny sokk så fort den forrige er borte fra pinnene. Får abstinenser viss jeg ikke skulle ha en sokk eller tre å strikke på. så her er jeg på god vei inn i "reversai " verden.

OL dag 2

Dagens første etappe beising av uthuset...
4 nøster strikket og kommet til 176masker på omgangen så det går fremover...

Hu hei hvor det gårMen nå sliter jeg..er det virkelig mulig at dette skal strikkes slik det står...hm..det er jo så trangt å strikke over ermene..sliter...men gir meg ikke før jeg vet at det er rett... Noen her som har gjort det før meg???