tirsdag 12. august 2008

Min første Calorimetri

Min aller, aller første calorimetri er ferdig. Nu begynner jeg jo også å lære meg hvordan det skrives *kniiis*


Den er strikket i selvfarget Silja, farget med Kool-Aid. Kan leses om i bloggen min.
Det eneste som mangler nu er knapp. Jeg skal til byen i morgen på cafe med ei venninne, så kanskje jeg finner en fin knapp da.

Her er iallefall resultatet (uten knapp).

Wims ferdig med flere sokker jaDa ble jeg ferdig med augustsokkene også. Bare 2 par igjen å strikke nå:-) Som dere ser har sokkene forandret seg litt siden igår. Hadde akkurat ikke nok til å få ferdig disse kompisene så måtte dive i stashet etter litt annet ja. Ble likevel ikke så værst syns jeg.

Den værste jobben ble å rekke opp den ene tåa da jeg virkelig hadde festet godt. Kan i det minste si at festinga mi holder mål hehe.

Bentes Bris-genser HELT ferdig


Nå har jeg tatt bilder av genseren etter isying av knapper, en vask og litt tøy og bøy. Nå skal det sies at jeg ikke er spesielt god til å få knappene til å sitte på akkurat riktig plass, men jeg står nå på mitt og sier at det skal synes at det er hjemmelaget. :)


Garnet holder virkelig mål. Jeg tror jeg må strikke mer av dette. I fare for å gjenta meg selv: Kjempemykt og godt garn!

Dag 7

DA endelig litt oppdatering fra meg, har vært på reise ned til Østlandet en snart tur, lørdag til tirsdag i dag... så mye har det ikke blitt men litt!! I dag da jeg kom hjem hadde Falk garnet kommet og, JIPPI, så da er det strikking på pia sin genser igjen...
Har kommet ett stykke på sjalet og...og begynnt litt på en baby kjole...men det var kun for jeg ikke kunne strikke på sjal under handball kamp..Rare øvelser i OL!

Altså, det er mange rare øvelser i OL. Jeg blir litt rar av å følge med på alt. I går satt jeg og så på synkronstup. I dag har jeg sett litt på kajak-slalom. Synes også skyting med luftpistol er morsomt. Og vannpolo...

Hva synes dere er morsomste øvelse? Ikke sånn at det er kjekkeste å se på, men der man lurer på hvorfor i all verden noen holder på med det...

Jeg har strikket litt!

Joda, jeg strikker litt, men skuldrene er ikke helt på lag. Derfor går det litt tregt. Jeg er snart ferdig med Shalom cardigan. Den deltar jeg faktisk ikke med i alongen eller noe annet sted, det er bare det at jeg synes den blir så fin!

Strikkes i Debbie Bliss cashmerino chunky. Herlig garn!

Ellers strikker jeg litt på sideways rib cowl. Den mangler bare en liten flettebord. Den begynte jeg på i dag og tar nok ikke veldig lang tid. Jeg må bli ferdig med denne for å kunne fortsette på luene jeg skal strikke. Skal bruke samme pinne... Sånn er det med favorittpinner!Jeg gleder meg til å fortsette på luene. Genseren er litt uoverkommelig akkurat nå...

TAP


Det gikk t h....... med fotballkampen i dag ja...(Norge tapte mot Japan så det sang..5-1 til Japan.) Å det gjør det vist med jakkeprosjekte mitt å...blir neppe den tenkte jakken..garn mangel..så da må æ rote rundt å se om æ finn nå som falle i smak...

Prøver en gang til med bilde!

Ble litt problemer her..

Jeg forstod ikke det engelske mønsteret, men etter jeg hadde spurt om hjelp og fått det er jeg nå igang igjen. I mellomtiden begynte jeg på et erme, men det er mye mønster og tynn tråd så det går treeegt!
Og sånne trege ting har jo ikke jeg tålmodighet til! ;o)

Er snart halveis på det første ermet, og har kommet igang med bolen også. Gikk bort litt tid siden jeg er en tur i Oslo, og da går det bort mye tid på bilkjøring og litt forskjellig annet. Men den neste uken nå, håper jeg å få mye mer tid til å strikke!

Har bare et bilde fra lørdag å vise til, da jeg ikke har med kamera nå.

Cormz er ferdig med andre etappe


Innimellom tilvenning i barnehage har jeg fått tid til å strikke litt også. Nå er jaywalkerne også ferdig, og jeg har bare "maraton" igjen.
Skal få oppdatert på hvor langt jeg er kommet på lido senere.

Wims er så absolutt på rett vei

Her er det ferdige resultatet av Reversai sokkene. Fargen er omtrent den samme ute i den store verden også. Dette er sokkekompiser nr 2, så nå er det bare 3 par igjen. Og en jakke da...
Kom også godt igang med August sokken i går. Håper å få ferdig en til idag så den får seg en venn:-) Hadde så mye igjen av denne fargen at jeg lager et par til meg selv i samme farge også. Syns fargen er litt fin å da.