lørdag 9. august 2008

Jeg er skadet...

Tenk det da, allerede første dagen i OL så sier skuldrene mine ganske så klart nei til mer strikking. Det er så utrolig kjedelig! Jeg prøver å gjøre litt, men det blir litt kramper og slikt rygg og skuldre.

Men samtidig så har jeg kommer godt i gang på halsen jeg skal strikke, men jeg begynner å få nerver ang genseren. Den er alt for stor og tung til å strikke nå...

Hentesett - det ligner bukse..


Her kommer det endelig en liten oppdatering. Jeg strikker og strikker og hekler og hekler. Buksa begynner å ta form. Mangler ett bein og i tillegg å hekle bakstykket. Det går i alle fall fremover, men føles litt som å tråkke i oppover bakke :)

1. etappe ferdig

Da er den første gensern ferdig..ble bra tilslutt. Nå er nr 2 på pinnene, men strikker i restegarn..så det spørs om det rekker med garn. Pinnene gikk jamt og trutt i handballkampen mot Kina...Nå er det fotballkamp med 1 måls ledelse til norge..


Galadriel strikker videre

Jeg har fått streng beskjed av Mannen om å støvsuge i dag, men det spørs..... Jeg er straks ferdig med Tomten, og syns den blir helt grufull, så den blir helt sikkert gitt bort til veldedig formål. Jeg har også begynt på en Cobblestone. Det er langt morsommere, og passer bra som OL-strikk!

I dag skal forøvrig niesen til en venninne i ilden i Beijing, så da blir det ekstra spennende!!


wims litt på etterskudd

Her er jakka som er med mot mitt gull mål, men som jeg ikke strikket på i går. Prøve å la være å strikke på alt annet idag:-) Dette er en jakke jeg har hatt lyst på å lage lenge, men syns egentlig den er litt kjedeli å strikke på. Skjerpings i dag ja.
Har ikke kommet så mye lengre fra tidli i går til i dag. Driver å knoter mest med et nett og ny pc som ikke liker å snakke sammen. Knoter enda med dette, så jeg får benytte nett sjansen min når de er gode venner:-) håper å få den ene kompisen ferdi idag...

Dag 4

Da har jeg fått opp øynene og ser at sykklingen er kommet i mål, spansk gull..
Det som blir kjempespennende i dag er handball jentene!!! Fotball jentene skal også spille i dag så vi får krysse fingrene. Kanksje jeg skal ta toget nedover til Lillestrøm i dag, håper virkelig dette går på radioen også!!!!!!!!! Ellers tar jeg toget i morra hehehe
Genseren til tuppa er halveis med bolen, nesten ble jo stopp i går#"%"
Sjalet er kommet litt videre også...

Første etappe ferdig


Da er jeg ferdig med første etappe. Fikk ferdig madder ribbed socks i går. Er godt i gang med jaywalkerne, har bare tåfellingen igjen på sokk 1.

Ol dag 3
Er ferdig med bakstykke på den svarte toppen.
Har også hekla ferdig ermhullet på den gule toppen (som jeg har hekla tidligere). Også er jeg begynt på forstykket til den svarte toppen.

Ol dag 2Bakstykke på svart topp. er kommet til omg 25 1/2. Bare noen omg til så skal jeg felle for ermhullet