søndag 24. august 2008

I MÅL!!

Det er fortsatt et kvarter igjen, så det her går bra :) Det var skikkelig gøy med OL-strikking. Fikk dampen opp og har heklet mer på en uke enn i løpet av hele livet. Oppskriften på hentesettet er fra Sadnes 0314 og garnet er babyull. Det ble litt dårlige bilder pga at det er blitt mørkt, men her er ferdig resultat:

Oppsummering fra meg i morra++++++++++++

trekning av pallplasseringen!!!!!!!! 20 minutter igjen av fristen...
men nå er det natti natti fra meg!!Snakkes i morra jenter!

I MÅL!!!!

Endelig...dette gjør jeg aldrig igjen...senebetennelse og-jeg-vet-ikke-hva!!!
Første og siste gang jeg strikker et såå tungt plagg! Men nå er den ferdig, å det hadde den aldri vært uten denne alongen! Tusen takk til Fjellrosa som har backet opp hele veien, å vært 100% tilstede..med oppmuntringer og oppsumering. Du er go jenta du!!! For sikkerhets skyld, blogger jeg alle prosjektene mine..hihi..Pausestrikkingen har bestått av kluter,4 stk, og en skrubb!! De er blogget på min blogg!
Jeg må innrømme at jeg er ganske så stolt av meg selv..med 5 unger i skolealder, skal det jammen meg litt planlegging til. Men hadde aldri fått det til uten min kjære!!Coblestone 2 ferdig.Endelig ferdig. Dette ble en Coblestone med vri... Yngstejenta liker ikke gensre som er tett i halsen, så jeg laget en splitt med knapper og hemper. Hun ble heldigvis fornøyd, og da er jo alt bra.

Takk for en spennende utfordring, og mange å dele utfordringen med! Masse flott som har blitt laget i løpet av disse ukene.

Jeg har fullført OL-strikk

Jeg er i havn. Ble ferdig nu i dag med siste lommetøffelen. Så ble begge montert og knapp på calorimetrien sydd på. Mine prosjekter under OL var to små ting jeg aldri har strikket før, calorimetri og lommetøfler . For noen kan dette sikkert virke som en enkel oppgave å få til på 16 dager (eller var det 18 dager med tjuvstarten), men med ei lita snuppa på 5 måneder er det ikke alltid like greit å få tid til sine hobbyer. Også er det jo alt det andre her i huset som må gjøres, kan jo ikke stoppe opp med f.eks. klesvasken i 16 dager.
Jeg er kjempe fornøyd med begge resultatene og det blir garantert flere av begge delene.

Slik ser calorimetrien ut på mitt hodet. Den er altså strikket i selvfarget (med Kool-Aid) Silja strømpegarn, strikket på pinne #3.

Knappen bak i nakken var noe jeg fant i farta, noe jeg hadde liggende i syskrinet. Må visst samle opp litt forskjellige knapper så jeg har til andre slike resultater.Lommetøflene mine er ferdig strikket. De er strikket i Østlandsgarn på pinne #4. Den ene er ferdig montert og den andre er slik lommetøflene ser ut før montering.Her er begge ferdig montert. Den ene er på foten min for å vise hvordan de ser ut i bruk.

Piale ble jammen ferdig!!


Gjett om det ble noen intensive timer på slutten, både foran skjermen og med strikketøyet.

Men jeg ble da ferdig og storesøster på 5 år ble veldig fornøyd med resultatet:-) Så nå kan bare høsten komme til trøndelag med tolags alpakka-skjørt.

Tusen takk for at jeg fikk være med!

Og tusen takk til Fjellrosa som dro igang dette!!


Extra øvelseJeg har strikket et par Domino-tøfler med min egen vri.Garnet har jeg kjøpt av Lykketrollet(trultelene før)Nydelig garn å strikke av

Vi som ikke er ferdige...

Skal vi også blogge bilde innen klokka 24?

Jeg har ikke fått strikka på flere dager, jeg blir veldig frustrert av å tenke på det. Men med skolestart på ny skole for ungene, og jobbstart etter to år hjemme for meg. Ble det alt for mye annet å tenke på. I tilegg måtte jeg jobbe overtid i går, og jeg er sliten! For sliten til å strikke, da er det gale! He he;o)

Men tusen takk for at jeg fikk være med, jeg har kost meg masse. Virkelig!

Det viktigste er ikke å vinne, men å delta! Er det ikke noe som heter det?;o)

Tusen takk

Dette har vert sommerens høydepungt for meg.Har blitt ferdig med en ufo som har plaget meg sååååååå lenge,og ikke minst at jeg endelig har fått det til å legg inn bilder her og på forumet.
Tusen takk til Fjellrosa som har stått for dette.

Elinbh


Her er bilde av hennes ferdige OL strik, veldig veldig flott!!!

Kommet i mål????

Fristen for blogging av ferdig produkt er som sagt kl 24.00
Det er blitt virkelig masse flott som er produsert under OL, jeg er skikkelig imponert!!!
For meg ble det virkelig "dra hjelp" at man strikket dette sammen, under ett mesterskap. Syns det er kuuult jeg da!!

DE som jeg har "fått med meg" har blogget og er ferdig, er de som jeg har markert i GRØNT. Har jeg misset noen så ROP ut!!!

I morra skjer trekningen av premie pallen og utdeling av medaljer!

Håper dere og har kost dere like mye som meg!

Klems Fjellrosa

Ferdig, ferdig!!!

Her er det ikke snakk om Olympisk rekord eller verdensrekord, men en liten personlig rekord er det i alle fall. Det er første gang jeg har strikket ferdig et par mønstervotter! Har en annen liggende i sin ensomhet, og det er uvisst når han får en partner ;)! Men, nok om det. Her er Midnattsolvottene mine:
Noe Noa- skjerfet ble ferdig tidligere og ligger i et tidligere innlegg.

Wims har klart det gitt:-))


Jepp, da er jakka ferdig. Utrolig digg å få avsluttet dette prosjekte. Det har hengt over meg en stund ja. Selv knapper har jeg sydd på. Bruker å ta tid det, men ikke idag nei:-) Den er forresten strikket i mandarin petit på p 3.00mm så godmyk er den.
Har fått unna gjort ganske mye i løpet av disse 18 ol-dagene. 5par sokker og 1 jakke + litt småsnacks ved siden av. Har hatt mye tid til alt annet rart også. Så kunne nok ha klart å skvisa inn et par kompiser til:-)
Masse fint vi har laget i løpet av disse dagene så GRATTISSSS til oss alle med gullet som vi fortjener:-)

Bentes ekstraprosjekter

Nå har jeg ikke vært aktiv her på en stund, for jeg ble jo ferdig med OL-prosjektet mitt veldig tidlig. Men det betyr ikke at jeg ikke har strikket under OL! Både et skjerf og en ullbukse har blitt til siden sist.Jeg må bare si at jeg synes dette har vært morsomt å være med på, og det har vært så gøy å følge med på hva alle har laget! Og attpåtil har jeg sett MYE mer sommeridrett enn noen gang! :)

jobber effektivt her

No mangler jeg 22 "hjerter" - 14 "rundinger" og kanten rundt teppet.
Har så lyst bå få det ferdig til i morra kl 24.00