mandag 18. august 2008Endelig ferdig.Dette har vert fryktelig morro.Hadde ikke blitt ferdig med denne uten drahjelp herfra.Denne skulle egentlig vært ferdig i mai.Duken er strikket i et bommullsgarn jeg kjøpte på Lidl,liker det veldig godt.

Men OL er ikke ferdig ennå,så kanskje jeg begynner på en til duk i samme rennet.Ikke så stor som denne da,ble ca 90 x45,litt i største laget,men ok.

One to go.Da er første genser ferdig. Veldig fornøyd med både farger og passform. Minstemann mente den var perfekt, så da er alle glade... så lenge det varer. Oppdaget at det bare er noen dager igjen av OL? Hjelpe meg vel, her er det snakk om doping om jeg skal rekke å bli ferdig... Selvsagt den største genseren til sist også da.. Jaja, i dag har jeg hvertfall funnet frem garn så da er jeg jo igang. Det blir en kombinasjon av Off white Mini alpakka fra Sandnes og flerfarget Lanett. Denne gangen går Lanett-fargene i lyst/rosa/beige.

Lykke til til dere andre, som sikkert har vært mye flinkere til å beregne løpet enn meg...

Ferie!

Da tar jeg en etterlengtet sommerferie, plutselig tilbake!!(Å, ja! Jeg har strikket feil igjen...strikket 10 cm feil og måtte rekke opp alt. Så nå er jeg nesten på begynnelsen igjen. Kjipt...men men).

nerveblokkader

i dag har jeg vert på molde og fått nerveblokkader i fjeset mitt. har ligget og holdt meg fast i sengen mesteparten av helgen så det var bare å ringe i dag tidlig. einar ville kjøre meg, for jeg var jo ikke i stand til å reise alene. jobb fikk være jobb. anestesi stod og ventet på meg da jeg kom. snakk om sørvis. de liker vel å stikke masse sprøyter i fjeset på folk da. skal love at jeg liker det ikke. hildrande vondt ja. så no er jeg helt stelken gundersen. gjør ikke noe for smertene er borte. gud så herlig.
strikking blir det lite av i dag.

jeg tok gull i tennisalbue

som sagt, tennisalbue. det gjorde at jeg må ta det med ro.
så kom øvelsen stort bakstykke. mønsteret gnall om å huske M1 og M2. jeg er da ikke i engelsk etterrettning så siden jeg ikke forstod hva det betydde så hoppet jeg glatt over. det viste seg at akkurat glatt er ordet. så no holder jeg på med fremstykke der alt skjer. pust pes. rene hinderløypen. gruer meg til bakvendt fremstykke. har en lang arm og der kom jeg vidre så jeg skal surfe inn med en lang arm til tenkte jeg.
har hatt dataproblemer, så dette skulle vert skrevet for flere dager siden.

Går tregt nu!!

Har fått begynt med ene lommetøffelen, men det går skikkelig tregt. Den har ligget mye i ro de siste dagene.
I går var vi i dåp til gudsønnen vår (meg og min kjæres), og da ble det jo selvfølgelig ikke strikket noe. I dag håper jeg på å få strikket litt. Blir vel alene hjemme lenge i dag, kanskje bare en liten trilletur med Tina.
Jeg håer på fullført oppdrag iallefall, er jo en uke igjen.