torsdag 21. august 2008

Pssst...er her ennå..

Hvis noen trodde jeg var falt av..hah..har ikke tapt ennå..men det spøker. Strikker jamt på jakken, men det går seint. Armene er ikke helt medgjørlig...så det blir treeeige omganger. Laget noen tuer innimellom, for å lette på trykket. Anyway..så langt, eller kort er jeg kommet..å denne jakken er en "ytterjakke" til jentungen på 10 , å den skal være såå laaang...blææJeg lovte meg selv at jeg skulle lære å legge inn bilde allenefør OL er ferdig,Det hører vel egentlig ikke til her,men legger det her likevel.Det er litt enklere å legge inn her.Så nå har jeg klart det.Syntes et bilde av Engletrompeten min,på det fineste,med 85 blomster og knupper,ville være midt i blinken som"premie"til alle dere flinke jenter,som har kjempet så tappert i denne OL-øvelsen.GRATULERER alle sammen

Norge - Sør Korea

Da er semifinalen slutt, SPENNENDE!!! Under, over, under og over....herlighet blir jo helt svett sjøl jo!!!! Går det an ....er de nødt og gjøre det så spennende da???

SNAKK om DRAMATIKK!!! Men Norge vant 29-28 i siste hundredels sekund -
Korea er skikkelig forbanna :-O

Norge er finalen i OL, lørdag kl 10.00 starter finalen. Den blir enten mellom Ungarn eller Russland.

Wims et skritt tilbake:-(


Skjønner hvorfor jakka hadde ligget ustrikka så lenge nå. Jeg hadde gjort så mye feil de 5 første cm. Trodde jeg skulle klare å redde det inn. Men syns ikke det ble pent. Så igår rakk jeg opp hele dritten og begynte på nytt. Hadde egentlig tenkt å gi opp hele prosjekte, men hvem er det som gir seg i OL da?
Det ska ganske mye flaks til for at dette prosjekte ska gå i boks. Men det er verdt et forsøk syns jeg. Ihvertfall mye mer fornøyd med jakka nå. Viss jeg klarer å strikke opp 1 nøste til idag så er jeg der jeg var før jeg rakk opp. Og da kan det enda være håp hehe. Ellers er jeg allerde storfornøyd med å ha klart 5 par sokker på nesten 1 uke jeg. Det hadde jeg aldri trodd:-)