lørdag 16. august 2008

wims ferdig med flere sokker ja


Da er mine siste Reversai par ferdige. Bare et sokkepar igjen nå. Er forresten godt igang med par nr 5 siden OL starte,t så har snart overgått meg selv her i sokkepar strikking. Skulle vært OL gren det hehe. Fargen lyver her. De er mer brun beige enn dette. snart bare den kjedelige jakka igjen å strikke.

Ferdig med lue

Jeg er ferdig med luen jeg skulle strikke. En av dem. Denne synes jeg ble kjempefin og tror jeg må strikke en til av resten av nøstene. Den er strikket i Extra Merino og Bris. Herlig garn begge deler!


Nå skal jeg legge opp til ermet på Durrow og se hva jeg får til der. Tror ikke fletting er tingen i kveld...
Erik sitter og ser på barnetv og er egentlig ikke veldig interessert i denne luen. Eller luen er han interessert i, han og faren sloss om å være eier av den. Så da får jeg vel strikke en til da.

Etterlysning!

Jeg har letet i flere garnbutikker nå uten hell.
Jeg trenger sårt en rest Dale Falk nr. 3046- oker!!!

Kan noen hjelpe meg?
Trenger det til ansiktet til Julius ;)

GULL TIL NORGE

Olav Tufte gjorde gull løp i dag, jammen var også DET spennende!!! Så ut som NZ skulle vinne når det sto igjen 200meter, men så satt han inn en turo trur jeg....og han bare gjorde det som han gjorde i Aten!! Imponerende!!

Oppdatering....

Tenkte jeg måtte oppdatere litt her... har nå strikket to underdeler til de mangler bare heklet topp så er det tre stykker snart ferdig... så en kan si at OL gjøre en ivrig med pinnene...