søndag 17. august 2008

En vott (nesten ferdig)

Gjenstår å strikke tommelen, men jeg skal strikke den andre votten først (hater å strikke tomler, det blir liksom ikke noe pent...).
Øyner et håp om at jeg blir ferdig med votteparet til tross for sneglestrikking...

Galadriel på etterskudd

Jeg har strikket masse i det siste, men av en eller annen grunn (les: farger, garn og striper) har Tomten blitt nedprioritert.

I dag tok jeg meg sammen og strikket ferdig hetten, og jakken blir jo egentlig riktig så søt, selv om hetten nok er litt i knappeste laget - jeg får prøve den på halvannetåringen i morgen og ev. rekke opp sammensyingen og lage en stripe til. Sukk!!!

Foreløpig er jeg usikker på hva jeg skal gjøre med ermene - egentlig burde de nok være ensfarget, men jeg klarer liksom ikke helt å se for meg hvor mye garn som vil gå med...

Men, her er i alle fall statusbilde av Tomten, før jeg starter på ermene - syns den er så kul med trekantede ermehull! Kanskje den rett og slett blir en kul vest?

Litt framgang....Har fått strikket litt i dag, har fått mønsteret inn i hodet nå så da går det litt framover. Men en skal ikke se for mye på tv før det bærer galt av sted, så det gjelder å følge med! ;o)
Ikke det lureste strikketøyet og velge når en skal se tv samtidlig altså. He he....

Har kommet 4-5 cm på bolen, og litt over halveis på det første ermet. Målet må være å bli ferdig med ermene før OL er slutt, og komme halveis på skjørtet.

Wims holder kokenDa har jeg klart å bli ferdig med alle 5 par sokkekompisene jeg hadde planer om. Bare den dønn kjedelige jakka å strikke nå. Jakka er fin det er ikke det. Bare jeg som syns det er litt ensformig strikking. Disse er strikket i opal på p 2.00mm mønsteret er Zokni_Socks. Morsomme å strikke disse så det gikk litt fort gitt. Har gjort en liten vri med fletter på helen som jeg har fra juni sokkene jeg lagde:-)

Gruer meg til jakka gitt. Lurer på hva jeg kommer til å finne på å lage for å unngå den hehe.

Første ferdige prosjekt

I dag tidlig ble jeg ferdig med Noe Noa-skjerfet!
Strikker videre på vottene og håper jeg blir ferdig før OL er over. Det går tregt, og jeg har så mye annet å gjøre at det blir lite tid til strikking. Men jeg prøver å få til litt hver dag :).

Bukse ferdig :)


Juhu da er buksa til hentesettet ferdig, så nå har jeg både bukse og lue. Under er et detaljbilde av buksa.

Jeg har fått begynt på jakka også. En arm har vært ferdig en stund, men ja det tar tid med bolen. 159 staver for hver omgang, men jeg skal rekke det i løpet av ei uke. Skal virkelig bli deilig å bli ferdig med dette prosjektet.

1 uke igjen.

Da er vi inne i den siste uka av OL - hvordan går det med dere damer????
Ser at det er blitt produsert utrolig mye , og så masse flott da!!!
Jeg skal planlegge pall gevinster denne uken - og kanskje ett par trøste premier!!
Gleder meg masse!!!!

Sjalet er endelig ferdig!

DA har jeg felt av Midsummer sjalet, første gangen jeg strikker dette mønsteret, og som sagt, er dette sjalpakke 1 fra Projo. Evilla garn. Håper jeg får til og blokke dette nå da -dette er bilde ublokka


Norge vant gruppa A

Da har jeg bare karret meg ut av senga til og se handball jentene kl 8 ( kom ikke i segn før 3...gjeeeeeeeesp) De vant en utrolig tett og spennende kampen!! Men de vant, og vant pulja si, skal spille kvartfinale mot Sverige på tirsdag!!
Ellers driver jeg og feller av på sjalet!!!!!!!!! ENDELIG!! Skal jeg prøve blokke utstyret jeg kjøpte på projo, men med min tektniske innsikt (NOT) skjønner jeg vel ikke bære av hvordan det skal brukes....
Ha en flott dag!!