onsdag 6. august 2008

Dagens oppsummering

Ja så langt kom jeg under Ol strikking i dag ... Litt over 50 gr er nå borte...La opp 228 m og har nå kommet ned i 204m.. så jeg er fornøyd med første OL innspurt...

Dag 1 - StrikkelauraBegynte nå i kveld. Ble ikke mange strikketimer på meg, sent hjemme fra jobb og tidlig i seng. Jeg rakk i hvertfall å starte :)

Endelig inne.Endelig inne på bloggen. Da kan bildet som har lagt her på vent legges inn. Jeg skal strikke to Cobbelstone. Str 10 og 12 år... Temmelig vidløftig, men vi får se om jeg klarer å få de ferdig.

Det lyse garnet er melert Lanett og den store spolen er garn jeg kjøpte på Oleanna. Tenkte jeg skulle bruke en tråd Lanett og to tråder Oleanna-garn.

Satser på å starte i kveld. Gleder meg til å komme igang!

Dag 1

Her er hvor langt jeg kom etter kampen i dag - hadde begynnt så vidt på ermen før jeg bestemte meg og starte OL strikk, men har ligget siden da.
Den ble glemt ute i regnet og det vises, er som om det er en strek midt på det ensfargede, derfra har jeg strikket i dag, + sjalet...som jeg ble litt kortluntet med om ungene bråkte...uff nytt mønster, er no herk når det er unger OG - OL heheh rundt som tar oppmerksomheten
Hmmm er ikke helt fornøyd med sjalet, men vi får se da, når det vokser... i mønsteret er står det p 5, jeg bruker 4,5mm det blir hvertfall luftig nok! Dette er strikk fra sjalsklubben i Projo -START....

Fra den spede starten etter midnatt i går...kalles vist oppvarming.Slik ser det ut etter seierskampen mot USA...heia NORGE..en stund var det fare for at strikkepinnene skulle ta fyr, før jeg kunne danse seiersdansen i sofaen..er man ivrig så er man ivrig. Fotballjentene trengte dette..

Jeg har utvidet OL-strikken!

Jeg er også med på Ravelympics, og der skal jeg strikke luen Lina, luen Turn a square og halsen sideways cowl.

I tillegg skal jeg jo da strikke ferdig Durrow. Jeg er nå ferdig med ett erme og bolen, så dette skal gå bra. kommer bilde senere i kveld. Må bare legge unger først!


Og jeg for min del følger ikke veldig med på det som skjer på OL før lørdag kl 13. Og da skal strikkepinner legges vekk. Ååh som jeg gleder meg til håndballen begynner!!

Veldig flott av de Norske jentene.
Har ikke fått gjort så mye i dag,jeg.Er bare kommet til 11.omg,men jeg leter febrilsk etter mønsteret til ufoen. Håper skallebanken gir seg etter hvert også..Blir veldig påvirket av været.

Norge vant!!!

Da har vi gjordt en perfekt oppstart, hva med dere damer???
Norge slo USA 2-0!!
Jeg har begynnt og felle på første erme til genseren til litjtuppa, og gjordt mønster 1 og 23 omganger av mønster 2 av sjalet...
Første kamp i vår gruppe er ferdig, New Zealand-Japan det ble 2-2 og sjalet mitt er kommet en liten bit avgårde...nytt sjal mønster og 3 mase unger=? ikke bra kombinasjon...men mne...det går da....

Norge- USA

Norge har ikke slått USA på 10 kamper..... så nå må vi bare ha ett fellesløft her, men ikke får høyt da ryker maskene av pinnene, hehe.
Da skal jeg sette meg og kose meg med OL sending, og kommer sikkert tilbake ganske snart.
Kos dere damer!! Lykke til alle sammen!

Her fikk jeg fra Strikkelise
Dette skal strikkelise strikke under OL