torsdag 7. august 2008

Dag 2 nesten over...Det går fremover! Første erme er ferdig, og jeg er godt igang med andre. Skal bli kjekt å komme igang med bolen.

Håper det går greit med dere andre også.

Ol Dag 1

Denne begynte jeg på tidlig på dagen, (før jeg meldte meg inn)
Dette er et handlenett hekla i dobbelt bomull sport.
Mangler bare hankene

Dag 2Dag 2 er over, så langt har jeg rukket i dag!
Prøver å få lagt opp til bolen i morgen, slik at jeg får strikket begynnelsen bolen på vei til hytta.
Jeg blir uten internett noen dagerså ingen oppdatering fra meg de kommende dagene. Jeg gleder meg til å strikke mye i helga, hytte+strikketøy=sant! ;-)

småproblemer

her har jeg dandert min ferdigstrikkede arm så fint og så var det ikke batteri på kameraet. nei nei. tenkte å begynne på ett forstykke men forstod ikke en sentimillimeter av det som stod der. overrasket meg men men. og hva gjorde jeg da jenter??????? riktig gav faen i hele driten.
er jeg sur,,,,,,,ha neida......
i morgen, ja etter att jeg har vert på rauma ullvare en tur. sønnen min driver og øvelseskjører og elsker å ragge rundt med mor. jeg klarer jo ikke kjøre dit. igrunn bra,for da hadde jeg vert der hver uke. ivertfall i natt (sjefen for de dårlige tider er på storbilberging, jobb) skal jeg legge opp igjen. spora helt av her. bilder kommer var det jeg skulle si

Dag 2

Her er så langt dette OL for mine to prosjekter

begge ermene ferdige,begynner på bolen i kveld.
PÅ sjalet er diagram 3 ferdig..

Strek i strikkinga..

Har kommet godt i gang med strikkinga , noe som kjennes i både armer og nakke.
Fikk en ufrivillig pause i strikkingen i dag , da rundpinne nummer to gikk i stykker . Forbasket ræl av noen bambuspinner!!!! De er kjøpt direkte fra Kina , og det er ikke enkelt å kommunisere med en kineser som er dårlig i engelsk... Etter at begge rundpinnene gikk i stykker i "plastikkdelen" , får jeg ikke strikket mer før i morgen.
Driver med oppstart i barnehagen om dagen , og en sliten jente sitter og slapper av i saccoen foran en video med Mikke Mus Klubbhus.

Lerke er godt å strikke med , men deler seg av og til. Plagget blir utrolig deilig og mykt.

Framgang

Pc`n klikka i går, så jeg fikk ikke opp mønstret... da måtte jeg starte på ene armen.. Men det må jo gjøres det å...så her er framgangen min.. Mistenker at den blir liten, så stresser litt...i tilfelle jeg må strikke en til.. Men er veldig fornøyd med fargene. Gruer til fellingen, synes det ser innviklet ut.

Bentes framgang


En liten reminder: Jeg strikker denne genseren. Ble ferdig med bakstykket i går. Genseren ser liten ut, men med ribbestrikk blir det jo sånn... Ellers synes jeg det er vanskelig å strikke med tykt garn, for det blir så ujevnt. Garnet er jo ujevnt også, så veldig rart er det jo ikke. :) Jeg har såvidt begynt på den ene armen også.

Jeg har tendenser til senebetennelse og har vondt i underarmene, så jeg valgte et lite prosjekt. Men det spørs om jeg må utvide OL-strikken etterhvert likevel - dette går jo unna!


OL dag 1.Så langt kom jeg på ermet den første dagen. Begynte på den minste genseren for å kunne justere derfra til den største.

Veldig fornøyd med fargene selv om de her ser grå ut. Egentlig er fargen mørk beige med hvite og lyseblå spetter...

Wims sine små Ol-prosjekter

Denne beige jakken er en av mine prosjekter under Ol. Har ikke kommet så langt at det er vært å ta bilde av enda, men det kommer:-)
Ellers har jeg satt meg et mål om 5 par sokker også. Sikkert litt mye å forlange at alt ska bli ferdig innen Ol er over. Men, men...man må jo gå for gull her. Av de sokkekompisene jeg vet jeg ska strikke er 2 par (Raverly link) Reversai og 1 par Monkey sokker. det 4.paret blir nok mnd. sokk i sokkealongen, og par nr.5 må jeg geuble litt mer over. Dette veldige røde paret her er Monkeys uten vrange masker siden jeg har strikket så mange av den andre varianten i det siste. Skulle ønske at folk kunne ønske seg noe annet en Reversai og Monkeys nå som det har blitt noen par. Men missforstå meg riktig her, jeg er fortsatt glad for at folk vil jeg ska produsere sokker til de:-)

Mitt deltakerforsøk


Håper jeg ikke er for sent ute. Her er mønster og prøvelapp (nederste del av armen) til Bjørn Olav sin nye genser. Mønsteret er fra Dale og heter Norge 2000. Fargevalget er styrt av den unge mannens ønske om at en av fargene skulle være lilla. Det er ikke så lett å få frem på bildet siden alle fargene er mørke: Marineblå, mørk grønn, lilla, mellomblå, mørk rød og så er det hvit i tillegg.

Jeg har valgt dette mønsteret fordi det har så mine figurer i detaljene øverst og fordi jeg tror det blir en genser han vil ha glede av i mange år.