mandag 25. august 2008

And the winners are.....

Klarer jammen ikke holde meg lengre............
Så her kommer vinnerne:

Bronsemedaljen går til:

MRS.DARCY


Sølvmedaljen går til :
HOBBYVENN
Gullmedaljen går til

WIMS

Trøstepremier til Elinbh ,Kdoris og Nattugla
Alle som har fått premie må sende meg adressen deres, så sender jeg gevinst denne uka!!
Og til dere alle sammen, Tusen tusen takk for ett spennende OL, her inne har det vært en fryd og holde på, dere har vært kanonflinke til og blogge, og det gjør det veldig gøy og starte slike ting!! Må si det har vært utrolig gøy og følge fremgangen til dere alle!!! Og det har vært utrolig mye som er blitt laget her under OL!!! TAKK igjen damer!!

Skal starte en lignende sak inne på HØNSEGÅRDEN ang. JUL
Så dere er alle Velkommne inn der!!!

8 kommentarer:

LiseH sa...

Juhuuu!!!
Jeg vant bronse!!!
Gratulerer gull- og sølvvinnerne og til alle dere andre for vel gjennomført OL!!

kdoris sa...

Gratulerer med de dele medaljer.Dette har vært så gøy.Vel gjennomført OL til alle som kom i mål,og til dere som ikke klarte målet"godt begyndt er halvt fullendt"er det ordtak som sier,så gratulerer til dere også

hobbyvenn sa...

Oj, sølv i OL til meg? Du verden, takk og bukker. Dette var morro. Men hva med deg da Fjellrosa, fikk du ikke være med på trekningen? Du må jo være med du også, det er jo du som har satt igang alt dette. Du får få en annen til å trekke neste gang, så du kan delta i trekningen du også.. Tusen takk for at du satte igang dette, det var virkelig morro!

Trude her sa...

Gull juhuu:-)) og jeg som holdt på å gi opp for et par dager siden. hehe. Tuusen masse takk fjellrosa for en super duper along. Har storkost meg masse.
burde blitt med i trekningen du også da:-)

Du får i hverfall din lønn i himmelen:-)

Vi fortjener alle gull her så grattis Damer:-)

wims

Vims sa...

wow...Trøstepremie, det er jammen ikke dårlig!! Tusen tusen takk! Å til medalje vinnerne: Dere har vunnet OL.. Grattis, det var ærlig fortjent! Til alle andre, Gratulerer med gjennomført OL!

Glastrikk sa...

Gratulerer til alle som stakk av med medaljene :) Jeg synes uansett jeg vant, ettersom jeg ble ferdig med hentesettet 3 uker før terminen. Tror ikke jeg hadde rukket det, hvis det ikke hadde vært for denne alongen og ikke minst tusen takk til Fjellrosa.

Bente sa...

Gratulerer til medaljevinnerne! Vel blåst hele gjengen! Jeg synes dette har vært kjempegøy. Nesten synd at det er over...

Fjellrosa sa...

Som sagt til alle...stikk innom HØNSEGÅRDEN...der starter jeg noe JULE greier snart!!!!Allá dette...
Har kosa meg SÅÅÅ masse!! og JA synd det er over!!